Nyári sportrendezvények Balatonbogláron

Nyári sportrendezvények BalatonbogláronHa nyár, akkor Balaton parti nyaralás. Nincs is azonban annál jobb, amikor a nyaralást össze lehet kötni sportolással vagy különböző sportok megtekintésével. Erre lesz lehetőség idén nyáron Balatonbogláron, ahol számos sportrendezvény kerül megszervezésre hétről hétre.

A sportesemények között a fő attrakció természetesen a strandfoci. Megrendezésre kerül a leány és fiú utánpótlás bajnokság, valamint lesz nyílt torna 35 év alattiaknak és felettieknek is. A nő strandfoci NB1 és NB2-es megmérettetéseit Balatonlellén fogják megrendezni a rendezvénysorozat záró részeként.
A strandfoci mellett a másik népszerű Balaton parti sportág a strandröplabda. Nem kell aggódni, Balatonbogláron strandröplabda versenyeket is rendeznek a nyáron, egészen pontosan férfi és női vegyes versenyt.

A strandkézilabda kevésbé ismert, mint a felső két sportág, de népszerűsége hamarosan befoghatja őket. Kevésbé kell hozzá atletikusnak lenni, mint a strandröplabdához, és nem kell hozzá foci tudás sem, ami a strandfocihoz elengedhetetlen. Emiatt kezdő sportolók számára kiváló lehetőséget jelent, ha a sportrendezvényen részt szeretnének venni.

Ha vízpart, akkor az ügyességi versenyek sem maradhatnak el. Egy napos, 16 számból álló vetélkedősorozat keretein belül páros ügyességi versenyeket rendeznek meg az érdeklődők számára.