2021.augusztus 30

Az útépítés folyamata, részeiAz útépítés az építőipar egyik fő része, a legnagyobb munkálatok az építőipar ezen ágában történnek. Az útépítés egy részfolyamatokra bontható tevékenység, az egyes részfolyamatok megfelelő elkészítése elengedhetetlen a minőségi út szempontjából.

2021.június 02

Cégkivonat vagy cégmásolat, mi a különbség?A cégkivonatot és a cégmásolatot sokan összekeverik, ugyanis nem csak a dokumentumok neve, hanem tartalma is nagyon hasonló. Van azonban néhány fontos különbség, amivel érdemes tisztában lenni, hogy el tudd dönteni, melyik dokumentumra lesz szükséged.

2021.május 13

Nyári sportrendezvények BalatonbogláronHa nyár, akkor Balaton parti nyaralás. Nincs is azonban annál jobb, amikor a nyaralást össze lehet kötni sportolással vagy különböző sportok megtekintésével. Erre lesz lehetőség idén nyáron Balatonbogláron, ahol számos sportrendezvény kerül megszervezésre hétről hétre.

2021.április 20

Hódítanak a fehérarany gyűrűkHa gyűrűkről van szó, akkor a már nagyon régóta a legnépszerűbb választás a sárga arany gyűrű. Egyre többen vannak azonban, akik nem a megszokott gyűrűket keresik, hanem valami újra, eltérőre szavaznak. Ez az eltérő választás gyakran a fehérarany gyűrű.

2021.március 05

Mikor vegyünk mobil klímát?Ahogy általában klímák iránt, úgy mobil klímák iránt is megnövekszik a kereslet a nyári hónapokban. Gyakran felmerül azonban a kérdés, hogy mikor jó választás a mobil klíma vásárlása?

2021.március 04

Mire figyeljünk cégvásárláskor?Befektetők, cégtulajdonosok gyakran a fejlődéshez, pénzszerzéshez azt az utat választják, hogy megvásárolnak egy vagy több céget. Számos dologra oda kell azonban figyelni, ha céget szeretnénk vásárolni, nehogy pórul járjunk.

2021.február 12

Mire használható egy cégkivonat?Az üzleti élet, a céges teendők egyik alap dokumentuma a cégkivonat. De miért van rá szükség ilyen sűrűn, mire is használható egy cégkivonat?